LAHDESTA TULI UUSI ALKU

Viime viikonloppuna Suomen keskustan kenttäväki näytti, että sitä kuuluisaa kentän ääntä käyttää vain puoluekokousedustajat. Eivät muut. Kentän äänellä ei voi kukaan pelata eikä kentän ääntä voi kukaan omistaa. Keskustan kenttäväki näytti kaapin paikan. Se uudisti näkyvällä ja ennakkoluulottomalla tavalla puoluejohtonsa. Vanhasta johdosta jatkaa vain meidän Tuomo Puumalamme, joka sai varapuheenjohtajavaalissa suurimman äänimäärän.

Puoluekokousedustajista oli suurin osa keski-ikäisiä miehiä ja median ennakkoveikkailujen mukaan tämä toisi mukanaan samansuuntaisia päätöksiä. Tällaiset spekuloinnit olivat keskustamiesten aliarviointia. Eihän me tyhmiä olla. Tehdyt valinnat antavat nyt keskustalaisille toivoa paremmasta. Uskon, että puolueemme yhtenäisyys paranee ja julkikuvamme kirkastuu.

Aina käydyt henkilövalinnat jättävät jälkeensä hävinneitä kanssakilpailijoita ja myös hävinneitä alueita. Mutta valittu uusi puoluejohto pystyy kyllä nämä asiat hoitamaan niin, ettei näistä jää pysyviä arpeja.

Lahden puoluekokous oli mielestäni menestys. Se tulee jäämään keskustan historiaan eräänä sen merkittävimmistä. Saimme sanan mukaisesti uuden alun. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Hyvää kesää!

Yksi kommentti artikkeliin ”LAHDESTA TULI UUSI ALKU”

  1. Kyllä suomalainen mies on komia! ja naiset kovin kauniita, sekä teksti osuvaa.

Kommentointi on suljettu.