TÄÄLTÄ ME TULEMME

Viikonlopun mielipidetiedustelut osoittavat selkeästi, että Keskusta on nousussa ja Kokoomuksen hurmos on laantunut. Nyt voi sanoa, että keskustalaiset tekivät viisaita päätöksiä puoluekokouksessaan Lahdessa. Puheenjohtaja Mari Kiviniemi ja puoluesihteeri Timo Laaninen ovat oiva aisapari.

Lahden kokouksessa kenttäväki lähestyi henkilövalintoja oikealla tavalla. Valittiin parhaat voimat luotsaamaan puoluetta eteenpäin. Kokous osoitti myös, ettei etukäteen pelaaminen ja lyhytnäköinen urasuunnittelu pätkäpuheenjohtajan varaan onnistu. Politiikassa kannattaa kuten muussakin elämässä olla rohkea eli carpe diem – tarttua hetkeen. 

Keskusta tulee uusin ja tuorein voimin kilpailemaan tosissaan suurimman puolueen asemasta. Keskustalaiset voivat jälleen katsoa valoisasti tuleviin päiviin.

Moni on sanonut, että Lahden jälkeen taas kehtaa sanoa olevansa keskustalainen. Olen samaa mieltä.