Oikeuskansleri Jaakko Jonkka

Suora lainaus wikipediasta

”Suomen Kuvalehti kertoi lokakuussa 2010, että Jonkka joutui putkaan kaatuiltuaan päihtyneenä juna-asemalla ja käytyään kiinni poliisiin Tampereella 26. maaliskuuta 1993.[9] Jonkka oli poliisiasemalla muun muassa repinyt poliisin paidan käyttökelvottomaksi, mutta ei saanut sakkoja, vaikka niitä lehden haastatteleman komisarion mukaan sakkoja annetaan automaattisesti, jos henkilö tekee vastarintaa pidätyksen yhteydessä. Jonkka ei osannut selittää Kuvalehdelle miksi hän ei saanut sakkoja. Jonkan mukaan hän ei kertonut rikosilmoituksesta tai poliisikuulustelusta hakiessaan oikeuskansleriksi, mutta hän oletti automaattisesti, että oikeusasiamies saisi tietää asiasta poliisilta. Eduskunnan silloisen oikeusasiamiehen Jacob Södermanin mukaan hän ei saanut poliisilta mitään Jonkkaa koskevaa tietoa.”

Yksi kommentti artikkeliin ”Oikeuskansleri Jaakko Jonkka”

  1. Mitä Tapani pyrit kertomaan tällä ”suoralla lainauksella wikipediasta”?

Kommentointi on suljettu.