ASIOITTEN KUNNOLLINEN VALMISTELU,

on virkamieskunnan  tärkeä tehtävä. Olen seurannut kohtuullisen tarkasti asioitten valmistelua ja päätöksentekoa suuntautumisen osalta sekä Keski-Pohjanmaan liitossa että Kokkolan kaupungin päätöksentekoelimissä.

On huojentavaa todeta, että Kokkolan kaupunginhallitukseen ja valtuustoon nyt menossa oleva valtion aluehallinnon uudistus ja maakuntien liittojen yhteistoiminta-alueiden muodostamisasia on valmisteltu kiitettävän perusteellisesti. Seppo Kässi ”and his orkestra” ovat tehneet erinomaista työtä. Käsittääkseni kaikki asiaan vaikuttavat tosi asiat on tuotu pöydälle. Näin asiat pitää valmistella. On punnittu edut ja haitat.

Keski-Pohjanmaan liitossa on sitä vastoin tehty päätöksiä takki auki ja tunteella. Se on valitettavaa. Sillä nyt on kysymys historillisen merkittävästä päätöksestä. Maakunnan liitossa ei ole paneuduttu Kokkolan seudun anatomiaan. On raavittu vain pintaa. Se ei riitä.

2 kommenttia artikkeliin ”ASIOITTEN KUNNOLLINEN VALMISTELU,”

  1. ei tainnut Seppo Kässin orkesteri ihan puolueetonta aineistoa tuottaa.
    kummallisia plussia oli etelästä löydetty.

  2. Kyllä on Kässin orkesterin soitossa sentään kuultavissa joitain vivahteita Lapualaisoopperan ajoilta, jolloin sentään aatteellakin oli positiivista painoarvoa. Samaa melodian harmoniaa ei kuulu ainakaan meille asti Seikkula, Rämet, Ojalan torvisoittokunnan äänen avauksessa. On vähän niinkuin jokin komppipuolella soittaisi vallan omaa teostansa tai paremmin asiaa mietittyäni olen tainnut tuon säveltapailun kyllä kuulla jo aiemminkin. Se on niinkuin jokin kansanlaulu tai sen tapainen ja pettuleivästäkin siinä jotain kuiskitaan tai ennustetaa. Tiä häntä.
    Wanha setä Marinkaisista

Kommentointi on suljettu.