SUUNTAANSA JUUTTUNEET

Surutyö on luvallista. Mutta juuttua poliittisessa toiminnassa ei pitäisi. Hirttäytyminen on vaarallista. Kyllä asioista pitää päästä yli ja tunnustaa tosiasiat.

Kun kuuntelee muutamia maakuntamme nokkamiehiä, niin he ovat ilmiselvästi jääneet poteron pohjalle. Eikä sieltä nousta ylös yhden puolueen voimin. Se pitäisi uskoa.

Suunnan muuttamisessa ja poterosta poispääsemisessä ovat auttamassa korkeintaan perussuomalaiset eikä niillä voimilla kivi käänny.

Suuntautumisprojektia vietiin eteenpäin yksisilmäisesti ja siitä muodostui puoluepoliittinen operaatio. Karille soutaneita eivät hevin muut auta. Turha on siis haikailla muutosta tehtyyn päätökseen.

Harvoin kyläilemään kannattaa lähteä, jos suunnitellusta kyläpaikasta annetaan ymmärtää, että teidän olisi parempi pysytellä vain siellä kotosalla.

Yksi kommentti artikkeliin ”SUUNTAANSA JUUTTUNEET”

  1. Riippuu kyläpaikasta, mutta tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaan liitto on kiinnostunut tarjoamaan pullakahvit Kaustisen seutukunnalle ja Kannuksen kaupungille. Ihan toverillisessa hengessä aikovat ilmeisesti kahvitella ja keskustella. Huhupuheiden mukaan saavat jopa esitteet mukaansa. Jotta se siitä kotona pysymisestä.

Kommentointi on suljettu.