PAULA, KYLLÄ ME YMMÄRRÄMME

Ei ole Santeri Alkio evästänyt keskustalaisia niin, etteikö puolueen puheenjohtaja voi lapsiansa hoitaa. Eikä missään lue, etteikö Suomen keskustan puheenjohtaja voi tasapainottaa menonsa, kiireensä, perhe-elämänsä ja puolueen tehtävät sillä tavoin, että molemmat tärkeät lohkot tulevat hoidettua.

Eikä missään ole määritelty, että keskustan puheenjohtaja osallistuu jokaiseen kissan ristiäiseen. Puheenjohtajalla on sihteeri, joka voi raivata vapaaksi vaikkapa joka toisen viikonlopun esimiehelleen ja hänen perheelleen.

Kyllä me Paula ymmärrämme, että sinulla on kaksi- ja neljä vuotiaat lapset ja aviomies. Silti me sinun kannattajasi rohkenemme tuoda julki, että keskusta tarvitsee sinun kokemustasi ja taitojasi luotsaamaan meidät puolueena menestykseen. Olet meille valoisa vaihtoehto. 

Jos keskusta haluaa olla mukana kamppailemassa suurimman puolueen asemasta, niin ei erinomaisia ja ansioituneita mutta jo koeteltuja puheenjohtajia kannata tosimielellä tuoda kehiin. Se olisi vanhan kertausta ja pakittamista ja sellaisesta ei puolueen julkikuva kirkastu.