VIELÄ ME NOUSEMME

Kävi niinkuin pelättiin. Pakkanen selätti maakuntaviestin hyvin rasvatun kälviäläisen kisakoneiston. Luonnonvoimat näyttivät mahtinsa ja kisojen tuomarineuvostolle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin siirtää viesti myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Jälkipeliä on turha käydä. Tilanne ja ennusteet loppiaisen säästä olivat niin rajalla, että siirtopäätöksen tekeminen aiemmin oli mahdotonta.

Tässä kohtaa täytyy siteerata huippuhiihtäjä ”Musti” Jauhojärven elämään jäänyttä sanontaa: ”Leuka vasten rintaa ja kohti uusia pettymyksiä.” Joko tammikuun viimeisenä viikonloppuna tai sitten maaliskuulla palataan asiaan. Uskon, etteivät yhteistyökumppanit meitä jätä.

Toinen kerta toden sanoo.

Yksi kommentti artikkeliin ”VIELÄ ME NOUSEMME”

  1. Oliskohan maakuntaviestistä vastaavan delegaation K-P:n liitossa otettava ja siirrettävä maakuntaviestin järjestämisajankohtaa suosiolla. Luonnonvoimille ei liitossa mitään voida ja etelästäkään ei puhalla lämpimät tuulet. Saatais het kerralla kisakalenterit kohorilleen ettei tartte sitte myöhemmin ruveta etsimään rakoja. Eteläpohjalaisethan käsittääkseni pitävät maakuntaviestin vasta muutoinkin tammikuun lopulla. Ei olis huono ottaa mallia.

Kommentointi on suljettu.