TOTTENHAMIN SUURINVESTOINTI ETENEE

Täytyy välillä kirjoittaa oikein asiaakin. Lokakuun lopuilla lontoolainen suosikkiseurani Tottenham jätti uuden jalkapallostadionhankkeensa  alustavat suunnitelmat kaupunkineuvostolle syynättäväksi.

Suunnitelmien mukaan on syntymässä 56.250 paikkainen huippumoderni stadion. Sen yhteyteen tulee hotelli, ravintoloita, liiketiloja ja näiden tietojen mukaan myös asuntoja.

Uusi jalkapallopyhättö tulee vanhan pohjois-Lontoossa sijaitsevan White Hart Lanen kylkeen siten, että koko rakennusvaiheen ajan voi Tottenham pelata kotiottelunsa perinteikkäällä Lanellaan.

Investointi on välttämätön, jos seura aikoo pysyä kilpailussa mukana. Tottenham on varakas ja suosittu seura. Pelkästään kausilippuja myydään noin 25.000 kpl. Nykyisen stadionin kapasiteetti on hiukan yli 36.000. Se on auttamattomasti liian pieni. Jokainen Tottenhamin kotiottelu on käytännössä loppuunmyyty. 

Kun uusi stadion joskus ensi vuosikymmenen alkupuoliskolla valmistuu, niin se tietää Lontoon reissua. Edellyttäen, että allekirjoittanut on vielä pelikuntoinen.

Yksi kommentti artikkeliin ”TOTTENHAMIN SUURINVESTOINTI ETENEE”

  1. Yes, hieno homma, että uusi kenttä tulee. Nykyinen White Hart Lane toki sympaattinen ja empaattinen, mutta vanhanaikainen ja riittämätön.
    Eiköhän kuitenkin tehdä reissu(ja) Londooseen jo ennen uutta areenaa?

Kommentointi on suljettu.