TÄHÄN ON TULTU

Kyllä nyt pitäisi katsoa itse kunkin peiliin ja viheltää tämä surkuhupaisa meno poikki. Kokkolan kaupunki pitää saada raiteilleen eikä se onnistu yhden puolueen voimin. Pitää löytää yhteisrintama jolla käydään päin tulevia haasteita. 

Keski-Pohjanmaan liitossa on samanlainen meno päällä kuin aikoinaan Vaasan Seutukaavaliitossa. Silloin tällöin joku ryhmä marssi kokouksesta ulos. No kyseinen seutukaavaliitto on kuopattu jo vuosia sitten. Samoin käy maakuntamme liitolle ellei laajempaa yhteistä näkemystä löydy.

Kun Kokkola saadaan oikealle raiteelle niin kyllä ne vaunut tulevat kolistellen perässä. Näin se on. Tämä pitäisi jo hitaimpienkin uskoa.

2 kommenttia artikkeliin ”TÄHÄN ON TULTU”

  1. Tähän on omasta halusta tultu….joo joo sitä saa mitä tilaa. Jos lähes kaikista kuppikunnista valitaan pitkäsarvisimmat pukit ja kutut siinä vahvassa lapsen uskossa, että täältä peseeja huuhtelee niin olisis kyllä suuri vääryys jos ei sapelien kalina kuuluis. Suur-Kokkolan ehdokasasettelusta ja vaalin tuloksesta sekä henkilövalintaprosessista oli kyllä luettavissa jo katstrofin ainekset. V-tuiksi meni niinkö Peihton kinkerit. Kyllähän Sinä Tapani kokeneena kehäkettuna tiedät, että tällä menolla saadaan kyllä kuntalaisten mielenkiinto pysyvästi hiipumaan ja todelliset ongelmat pois mielestä. Hienoa pelin politiikkaa… kyllä kansa tietää… sanoi Vennamo vainaa aikanaaan.

  2. Olet Tapani oikeassa, että Kokkolassa pitää aloittaa pikainen ryhtiliike. Ei tarvitse katsella peruutuspeiliin ja arvostella menneitäi ratkaisuja ja miettiä ”kuka jakoi kortit”. Se lähtö on ajettu ja nyt on uusi edessä.
    Esimerkiksi Tuomo P:n pitäisi koota muutaman hengen ydinryhmä ja ottaa kylmästi homma hanskaan ja laittaa samalla sekoileva virkamiesjohto kj Isotaluksesta aloittaen ruotuun. Hommat eivät selviä niitä siirtämällä, aika on huono asioidenhoitaja. Kun hommat venyvät ne mutkistuvat.
    Nyt olisi näytön paikka. Kaupunkilaiset kiittävät jo etukäteen.

Kommentointi on suljettu.