LEHTITALOT ESIMERKKEINÄ

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj osoitti tämän viikkoisella päätöksellä yhdistää painotoimintansa vaasalaisen HSS Media Ab:n kanssa järkevää suuntautumista. Samalla se näytti jääräpäisille maakuntapolitikoillemme esimerkkiä siitä mistä suunnasta lisäarvoa on saatavissa.

Uuden nykyaikaisen lehtitehtaan investointi Kokkolaan on erinomainen signaali, että lama taitetaan ja elämä jatkuu. Päätöksen seurauksena kaksi vahvaa konsernia perustavat uuden yhtiön ja investoivat yhdessä modernin lehtitehtaan Kokkolaan. Vaasalaisen HSS Median liikevaihto on noin 22 miljoonaa ja Keski-Pohjanmaan Kirjapainon noin 30 miljoonaa euroa. 

Näin sitä pitää. Onnittelut K-P Kirjapainon johdolle viisaasta päätöksestä.

Yksi kommentti artikkeliin ”LEHTITALOT ESIMERKKEINÄ”

  1. Bisnes on bisnestä ja hallinnonrajat eivät siihen vaikuta, eivät nyt eivätkä tulevaisuudessa. Pitääkö maakunnan suunta jo ruveta valitsemaan sen mukaan mistä ilmansuunnasta maakuntalehti hankkii kumppaneita ??

Kommentointi on suljettu.