POSTIN PITÄISI OLLA POSTI

Itella eli entinen Suomen posti jakaa nyt postia. Päiväposti tulee näillä kulmilla klo 11-16 välisenä aikana miten päiväkohtaisesti sattuu. Vika ei ole postinkuljettajissa vaan yhtiön toimintatavoissa. Tuntuu siltä, että postinkanto on Itellalle sivubisnes. Postin kuljettaminen on ikäänkuin pakollinen paha, huono bisnes Itellan kyljessä. 

Itella on yhtiöitetty ja sillä on liiketoimintaa useissa eri maissa. Mutta siitä huolimatta suomalaisten postinkannon voisi hoitaa POSTI. Kun posti kulkee niin Kusti polkee oli vanha sanonta. Useimmissa Euroopan maissa posti on säilyttänyt nimensä.

Itella on postipalvelijalle mitään sanomaton nimi. Postin pitää olla posti ja sillä on selkeä yhteiskunnallinen tehtävä. Sen tulee tarjota postipalveluja kaikille kansalaisille tasapuolisesti.

Suomeen Posti takaisin.  Itella hyi helevetti.

Yksi kommentti artikkeliin ”POSTIN PITÄISI OLLA POSTI”

Kommentointi on suljettu.