KESKUSTA PELAA TYHJILLE KATSOMOILLE

Viikonlopun Ilta-Sanomat listasi Matti Vanhasen hallituksen saavutuksia ja tuli siihen tulokseen, että niitä on. Keskustaväellä ei pitäisi olla moitittavaa. Puolueen tekemät linjaukset näkyvät hallituksen tekemissä päätöksissä. Ilta-Sanomat listasi esimerkkejä Keskustalle tärkeitä asioita, joita Vanhasen nykyhallitus on ajanut läpi.

Niitä löytyy maataloudessa, energiataloudessa, metsätaloudessa, ympäristöasioissa, verotuksessa, hajasijoituksessa ja sosiaaliturvassa. Vanhasen johtaman joukkueen peli siis kulkee. Mutta puolueen kannatuslukemat ovat tuskastuttavan alhaalla.

Keskusta pelaa tällä hetkellä tyhjille katsomoille. Peli ei ole viihdyttävää. Lisäyleisöä katsomoihin ei tällä tyylillä saada.  Erityisesti täällä Keski-Pohjanmaalla keskustalaiset puristavat mailaa liian lujaa.

Keskustan joukkue tarvitsee pian ”time outin”. Kannatusmaaleja on synnyttävä näin hyvällä edustusjoukkueen pelillä, jonka jopa Ilta-Sanomatkin tosiasiaksi tunnustaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”KESKUSTA PELAA TYHJILLE KATSOMOILLE”

  1. Kuten piirikokouksessakin todettiin niin tämä on ongelma. Varapuheenjohtaja Puumala toi puheessaan esille hyvin ne asiat joita ei varmasti olisi saatu hoidettua ilman Keskustaa. Maaleja on tehty ja senhän me jopa itsekkin myönnämme. Vielä on onneksi kautta jäljellä ja jos muu ei auta niin on vaihdettava joukkueenjohtoa, sillä playoffit ovat jo nurkan takana.

    Kannattajat istuvat katsomossa, mutta viime vuosina mukaan tulleet uudet kannattajat ovat väsähtäneet kun Kokoomuksen aitiossa pelataan paremman oloista peliä. Uskollinen fanikatsomo on kuitenkin olemassa, mutta heidänkin usko horjuu tähän peliin.

    Monet joukkueet ovat kokeneet uuden nousun kun ovat olleet kuilun partaalla tai käyneet hakemassa vauhtia divarista. Nyt aletaan olemaan kuilun partaalla, peli ei suju, mutta nähtäväksi jää pystyykö joukkuueenjohto kääntämään pelin meidän eduksemme.
    Joukkue on hyvä ja maalejakin osataan tehdä, mutta pian vastustaja alkaa käyttämään puolittaisia hyökkäyksiämme hyödykseen ja tekee meidän syötöstä maalin. Näinhän on kyllä jo käynytkin.

    Sarja on vielä käynnissä ja viikonloppuna alkaa jääkiekko. Toivottavasti siellä saadaan menestystä niin omankin joukkueen peli lähtisi ehkä kulkemaan. Suhosen ja Tammisen viiltävistä analyyseistä on syytä meidänkin joukkueenjohdon ottaa oppia.

Kommentointi on suljettu.