JARMO KORHONEN HÄÄRII

Kauan Keskustan puoluesihteeri malttoikin pitää matalaa profiilia. Viime viikonloppuna Korhonen tuli ulos kuorestaan ja antoi hallitukselle sapiskaa. Hän kehoitti hallitusta suoristamaan rivinsä ja evästi Vihreitä sanomalla, ettei hallituksessa ole pakko olla. Puoluesihteeri haluaa olla näkyvä ja kuuluva takapiru.

En tiedä ketä Korhosen julkisuushakuiset ulostulot auttavat. Ei ainakaan hänen omaa puoluettaan Keskustaa. Kun Korhonen laukoo mielipiteitään, niin ei pääministeri Matti Vanhasen johtaman päähallituspuolueen kannatusviisari ainakaan ylöspäin värähdä.

Puoluesihteeri häärää innokkaasti tulevien eurovaalien parissa. Hän ajaa ympäristöministeri Paula Lehtomäkeä ja kuntaministeri Mari Kiviniemeä Keskustan ehdokkaiksi Eu-vaaleihin. Ei voi välttyä ajatukselta, että Korhonen saisi tätä kautta oman luottomiehensä Antti Rantakankaan ministeriksi.

Se olisi puolueen kannalta heikko kauppa. Toivottavasti meidän kelpo naisministerimme eivät marssi puoluesihteeri Korhosen pillin mukaan. Sekä Lehtomäkeä että Kiviniemeä tarvitaan hallituksessa. He eivät jouda vielä Brysseliin.

Yksi kommentti artikkeliin ”JARMO KORHONEN HÄÄRII”

  1. Kiviniemi kuittasi Korhosen puheet parin tunnin sisällä kohtuullisen ilkeätekstisellä tiedotteella jossa hän ehdotti ehdolle Korhosta.
    Lehtomäki palasi maanantaina asiaan, mutta ei sentään ollut
    hänkään lähdössä Eurooppaan.

Kommentointi on suljettu.