OSAAVAT NE DEMARITKIN

Viime päivinä ovat erityisesti kokoomuslaiset vaikuttajat oikein joukolla päästäneet möläyksiä suustaan. Viimeksi liikenneministeri Suvi Linden, joka tulkitsi valmisteilla olevaa  lakiehdotus Lex Nokiaa sanomalla, että yritys voi määrätä työntekijänsä riisuutumaan alasti.  

Myös ihmetystä herätti kokoomuksen entisen puheenjohtajan, europarlamentaarikko Ville Itälän lausunto. Hän väitti, että EU päättää harjoitetaanko Suomessa maataloutta vai ei. Tokko se nyt aivan noin suoraviivainen asia on?

Demarien kansanedustaja ja puolueensa varapuheenjohtaja Maria Guzenina-Richardson sanoi: ” Me emme voi sulkea lapsia koteihin ja katsella verhojen välistä KESKUSTALAISEN vihamielisesti, että mitä kamalaa siellä ulkona tapahtuu, älkää tulko tänne.” Maria G-R ei ole pyytänyt anteeksi. Hänessä taitaa olla lipposmaista kovuutta.

En usko, että demarien kannatus nousee varapuheenjohtajansa esittämillä harhaisilla iskuilla. Melkein säälittää, kun tarkastelee SDP:n nykyisen johdon osaamista. Ainoa mieleeni jäänyt positiivinen asia on ollut puolueen puheenjohtaja Jutta Urpilaisen verkkosukkakuva. Sekä sukissa että säärissä oli tyyliä.

Yksi kommentti artikkeliin ”OSAAVAT NE DEMARITKIN”

  1. aiheellisia huomioita. Torstain keskustelu demari saarisen ja kokoomus-lehden kanssa oli raakaa touhua. Eiköhän olisi aika saada sivistystä eduskuntaankin. Kiitos hyvistä kolumneista.

Kommentointi on suljettu.