KOKOOMUS PALJASTI TODELLISEN KARVANSA?

Tuore opetusministeri Henna Virkkunen lausahti viikonloppuna, että vasemmalta maailmaa katsovat ovat katkeria ihmisiä ja he kadehtivat, jos joillakin menee hyvin. Se oli koko kansan opetusministeriltä käsittämättömän typerä ja loukkaava lausunto.

Kun tähän vielä lisätään kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen O W Kuusisen mukaanveto vasemmiston arvioinnissa, niin eivät nämä pelkkiä sammakoitakaan ole. Eikä näitä anteeksipyynnötkään nollaa.

Kahden johtavan kokoomusministerin lausunnot eivät liene aivan sattumaa vaan he paljastivat todelliset karvansa. Puolueella menee nyt kykyihinsä nähden liian lujaa. Kokoomusedustajat ovat ajautuneet ylikuntoon.

On todella pelottava ajatus, että kokoomus suvereenisti hoitaisi Suomen ulkosuhteita. Maamme ulkopolitiikan hoitamiseen tarvitaan Nato-puolueen lisäksi muitakin.  Syytä on  huomioida myös katkeran ja kateellisen vasemmiston mielipiteet. Suomalaisia ovat hekin.