KYLMÄÄ KUULTAVAA

Viime kunnallisvaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten listalta isolla äänimäärällä valittu Jussi Halla-aho oli kuluneella viikolla Ruben Stillerin vetämässä Pressiklubi nimisessä tv-ohjelmassa. Nuori mies mutta kovat olivat puheet. Voi sanoa, että sukunimensä väärti.

Kaupunginvaltuutettu Halla-aho pudotteli sellaista tekstiä maahan muuttajista, että tuli hallainen olo. Kylmä tuuli puhalteli alavilta mailta. Surullista on, että vihan ja ennakkoluulojen sävyttämillä ajatuksilla saa noin paljon kannatusta. Kyllä puheenjohtaja Timo Soinilla on sekalainen seurakunta paimennettavanaan.

Juuri tulleitten uutisten mukaan kristillisdemokraatit ovat solmineet EU-vaaleja silmällä pitäen vaaliliiton perussuomalaisten kanssa. Kumpikin puolue vakuuttaa vaaliliiton olevan teknisen ja kumpikin puolue vastaa imagostaan. Silti herää kysymys KD:n arvottamisesta. Jos keskusta lähtisi Jussi Halla-ahon kanssa marjaan, niin panisin kyllä kaikella tarmolla vastaan. 

Kristillisdemokraatit ovat nykyään sekatavarakauppa, jolle passaa kaikki. Jussi Halla-ahon ajatuksetkin.

2 kommenttia artikkeliin ”KYLMÄÄ KUULTAVAA”

 1. Tämä kirjoitus on sinun mielipide ja siihen sinulla on oikeus.
  Mitä mieltä olit muuten siitä kun 3 toimittajaa prässäsi Halla-ahoa niin ettei tämä saanut sanottua vastauksiaan loppuun. Minun mielestäni ei ole ollenkaan sivistynyttä käytöstä ihmisiltä jos pitää jatkuvasti puhua toisten päälle.

  Ohjelman otsikko muuten oli seuraava:

  ”Pressiklubi

  TV2 perjantaina 6.2. klo 19.20: Media ja Halla-aho

  Ensin media hyssytteli, vaalien jälkeen taas paisutteli. Eikö maahanmuuton ongelmista voi puhua asiallisesti?”

  Vastaus tuli itse ohjelmassa eli ei voi puhua asiallisesti.

 2. Mielenkiintoista, että sinä olet kuullut Halla-aho pudottelevan ”sellaista tekstiä maahanmuuttajista, että tuli kylmä olo.” Minä nimittäin katselin saman ohjelman enkä kuullut Halla-aholta yhtään loppuun asti vietyä lausetta maahanmuuttajista, kiitos lähinnä päällehuutavan ja itsensä naurettavaksi tehneen Leif Salmenin.

Kommentointi on suljettu.