KUNTALAISET OVAT PUHUNEET

Äänet on laskettu ja vaalitulos julistettu. Valtakunnallinen vaalitulos noudatteli etukäteislaskelmia. Kokoomuksesta tuli suurin kuntapuolue ja Perussuomalaiset ottivat puheenjohtajansa Timo Soinin johdolla komean voiton. Keskusta jäi kolmen suuren taistelussa pronssitilalle.

Kokkolassa oli etukäteen ottaen mielenkiintoinen tilanne. Liittyvissä kunnissa tehtiin tuloksellista vaalityötä. Kälviältä pääsi uuteen kaupunginvaltuustoon seitsemän, Lohtajalta viisi ja Ullavasta kaksi. Se oli hyvä saavutus.

Oma äänisaaliini 119 oli aivan hyvä. Se ei tällä kertaa riittänyt valtuustopaikkaan. Seitsemän ääntä olisi pitänyt saada enemmän, niin valtuuston ovi olisi auennut. Jossiteltavaa ei jäänyt. Tähän on oltava tyytyväinen.

Kiitän äänestäjiäni ja toivotan onnea kaikilla valituille.

Yksi kommentti artikkeliin ”KUNTALAISET OVAT PUHUNEET”

  1. Joo harmittaa Tapani. Olit alunperin Kälviällä ainoanana keskustalaisvaltuutettuna ajamassa kuntaliitosta. Mutta maailmanhistoriasta tiedämme, että vallankumous syö aina lapsensa. Varmasti vastuullisia luottamustehtäviä laajenevassa kaupungissa riittä.

    terv. Simo

Kommentointi on suljettu.