PUOLUEKOKOUKSEEN

Varhain huomenaamulla lähden monen muun ohella Keskustan puoluekokoukseen Joensuuhun. Siellä kokoontuu ennakkoarvioiden mukaan noin 2000 virallista kokousedustajaa päättämään tärkeistä henkilövalinnoista ja puolueen tulevaisuuden linjauksista. Heidän lisäkseen viikonlopun tilaisuuksiin  osallistuu runsaasti kokousvieraita Suomen joka kolkasta.

Puoluesihteerin valinta on synnyttänyt eniten keskustelua.  On vaikea ennustaa, miten tässä tärkeässä valinnassa puoluekokousedustajat toimivat. Itse tulen tekemään töitä Kimmo Tiilikaisen valitsemiseksi.

En usko Jarmo Korhosen puheisiin enkä hyväksy hänen toimintatapojaan. On vastenmielistä, että hän pohjalaisena ei ota vastuuta toiminnastaan vaan panee alaisensa pään pölkylle. Olen kaksi kertaa tavannut Lasse Kontiolan. En voi mitenkään uskoa , että Kontiola olisi tehnyt yhtäkään merkittävää päätöstä ilman Korhosen siunausta.  

 Mielenkiintoinen viikonloppu on edessä.