JOENSUU LÄHESTYY – TUOMO PUUMALA VARAPUHEENJOHTAJAKSI

Keskusta kokoontuu kesäkuun puolen välin paikkeilla Joensuuhun tekemään tärkeitä päätöksiä. Tässä kansanjuhlassa, suuressa massatapahtumassa tehdään myös puolueen tulevaisuuden kannalta merkittäviä henkilövalintoja.

Pääministeri, puolueemme puheenjohtaja Matti Vanhasen jatkovalinta on selvä, samoin varapuheenjohtaja Paula Lehtomäen jatkaminen on puolueen kannalta välttämätöntä. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen uusii myös valtakirjansa.

Keski-Pohjanmaan keskustapiiri asettui piirikokouksessaan tukemaan nuorta kokkolalaista kansanedustajaa Tuomo Puumalaa puolueen varapuheenjohtajaksi. Se oli hyvä kannanotto. Jos puolue haluaa kamppailla jatkossakin suurimman puolueen paikasta, niin johdossa on oltava myös nuorta voimaa ja tulevaisuuden tekijöitä.

Tuomo on puolueellemme selkeästi tulevaisuuden mies. Hän on jo paljon aikaansaanut, komeasti eduskuntaan harpannut keskustanuorten valtakunnallinen johtaja. Nyt on hyvä tilaisuus tehdä osittaista luontevaa sukupolven vaihdosta puolueemme johdossa valitsemalla Tuomo varapuheenjohtajistoon. Valinta on  oiva sijoitus, joka tuottaa varmasti lisäarvoa tulevina vuosina.

Arvoisat puoluekokousedustajat huolehtikaamme hienon puolueemme huomisesta. Puolueemme johdossa on aina oltava nuorten edustaja, joka takaa jatkuvuuden.