KOKOOMUKSEN PUHEENJOHTAJAVALINNAT

Kokoomuksella on paljon parannettavaa henkilöstöpolitiikassaan. Ihmettelin suuresti, ettei kokoomus valinnut Jan Vapaavuorta aikoinaan puheenjohtajakseen. Hän oli vakuuttava ministerinä ja hänessä oli johtajan karismaa.

Kokoomus valitsi Alexander Stubbin. Hänen kautensa ei mennyt putkeen. Mutta kyllä Alexander oli kokoomuksen näköinen mies. Kansainvälinen, kielitaitoinen ja hänessä oli virtaa.

Kokoomukselta petti kantti. He vaihtoivat Stubbin Petteri Orpoon. Kyllä Alexander olisi tämän hallituskauden lopun hoitanut siinä missä Orpokin. Vaikka Eeva-lehti valitsikin Orpon seksikkäimmäksi mieheksi, niin en usko että Orpo on mikään sateentekijä. Orpo joutuu toteuttamaan hallitusohjelmaa. Ei siinä paljon poliittisia irtopisteitä kauhota.

Kokoomus poltti Stubbilta siivet ja on tekemässä  Orpolle samoin.

Tuskin Vapaavuori enää on puheenjohtajaksi käytettävissä. Monta hyvää miestä huonoilla valinnoilla siirrettiin enempi tai vähempi uulan kanteelle.