KESKUSTA KILPAILEE SUOMEN JA SUOMALAISTEN ASIOIDEN AJAMISESSA

Kokoomuksen maakuntakirjeenvaihtaja Marko Hoikkaniemi kirjoitti keskustan toimintatavoista KP:ssä 29.4 juuri sillä tavoin kuin hän syyttää keskustan tekevän. Hän otsikoi kirjoituksensa: Keskustan kilpailukeinoina kateus ja katkeruus.

Hoikkaniemi mainostaa blogillansa tuovansa esiin sinivalkoisia ajatuksia. Nämä ylevät ajatukset eivät kyllä heijastu hänen kirjoituksestaan. Se on harvinaisen syyttävä kirjoitus.

Kyllä keskusta on arvioinut nykyisen kokoomuslaisen pääministeri Kataisen hallitusta. Se on totta. Mutta eivät nämä arvioinnit perustu kateuteen eivätkä katkeruuteen. Kataisen hallituksen aikaansaannokset vain ovat ohuet. Harvinaisen ohuet.

Tämän hallituksen päätavoitteet ovat olleet kunta-ja soteuudistuksissa. Muut asiat ovat jääneet katveeseen. Likipitäen kaikki hallituksen tarmo on suunnattu näihin maaleihin. Kunnes tämän kevään koitteessa hallitus nosti kätensä ylös ja totesi, että konkelossa ollaan. No onneksi oppositio keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän aloitteesta pelasti sote-uudistuksen täydelliseltä umpikujalta.

Eihän näiden asioiden esiintuominen ole kateutta eikä katkeruutta?  Ne ovat tosiasioita. Mielestäni Kataisen hallituksella olisi ollut parempaakin tekemistä kuin ajaa härkäpäisesti näitä asioita jopa vastoin omien kannattajiensakin näkemyksiä.

Hallitus on istuttanut ja kokoustuttanut kunnallisväkeä liki turhaan koko tämän vaalikauden ajan näiden hankkeiden parissa. Nykyisen hallituksen harharetki on maksanut yhteiskunnalle maltaita.

Suomi velkaantuu kovalla vauhdilla. Kansantaloutemme uhkaa vajota. Työpaikkamme ovat vaarassa. Näiden asioiden parantamisessa keskusta puheenjohtajansa Juha Sipilän johdolla kilpailee.

Jätämme katkeruuden ja kateuden muiden huoleksi.