PETTYMYKSIÄ URHEILURINTAMALLA

Tämä sunnuntai tuotti pari pettymystä, joista kyllä selviää. Ei näiden takia kannata ihokasta repiä.

Leijonat jäivät hyvästä taistelusta huolimatta ilman mitalia. Ihan varmasti merkittävä asia pelitason notkahtamiseen oli kun kotiyleisön täysiltä saleilta piti siirtyä lahden yli puoli tyhjään Globeniin.

Toinen harmillinen tulos oli kun Tottenham jäi lopullisessa sarjataulukossa viidenneksi ja näin ulos mestarien liigan otteluista. Arsenal sai viimeisessä ottelussaan helpon näköisen voiton Newcastlestä.

Olikohan sillä merkitystä kun Newcastlen joukkueessa on yhdeksän ranskalaista pelajaa? Arsenalin päävalmentaja on ranskalainen Arsene Wenger. Lepsusti the Magpies kuitenkin pelasi ja antoi pisteet Arsenalille.Nämä ovat pettyneen kannattajan happamia kommentteja.

Nyt vain leuka vasten rintaa ja kohti uusia elämyksiä. Näinhän se menee!