STRATEGIASEMINAARISSA KIVITIPUSSA

Kokkolan kaupunginhallituksen kokouspiiri ja johtavat viranhaltijat kävivät etsimässä viisasten kiveä tuliperäisestä Lappajärvestä.

Kaksipäiväinen seminaari oli näin uuden valtuutetun näkökulmasta hyvinkin onnistunut. Innolla jokainen osallistui ryhmätyöskentelyyn. Samalla viranhaltijat tulivat tutuiksi. Tämä kaupungin taloudenpitoon ja kehittämiseen eväitä hakeva työ jatkuu. Nyt päästiin hyvälle alulle.

Kun nyt istun itse kaupunginhallituksen kokouksissa mukana, niin en tule kertomaan yksityiskohtaisia asioita sen kokousten tiimoilta. Siellä tehdään asioita niin hyvin kuin osataan ja toivottavasti yhtenä tiiminä. Sooloilu ei sovi tähän kuvioon.

Mutta valtakunnan politiikkaa aion edelleen kommentoida. Aikä tästä seuraaviin eduskuntavaaleihin tulee  olemaan todella mielenkiintoinen. Politiikka on palannut näyttämölle. Tämä aika tulee olemaan Kataisen hallitukselle tuskallista. Erityisesti demareiden henkistä kanttia koetellaan. Heidän kannatuksensa voi sukeltaa todella alhaalle.

Näin uskon.