TERVEISIÄ OMALLE LEHDELLE

Keskipohjanmaa-lehden päätoimittaja vaihtuu kevään korvassa. Uusi vastavalittu päätoimittaja Kauko Palola tulee Ilkka-yhtymästä.

Tulohaastattelussaan Palola painotti yhteistyötä Ilkka-yhtymän ja Alma-median kanssa. Yhteistyö on ymmärrettävää alan vaikeuksien kannalta katsoen. Mutta vain määrättyyn rajaan asti.

Pian haastattelun jälkeen jaettiin maakuntalehtemme välissä Ilkan ja Pohjalaisen Sarka-liite. En tiedä minkä takia. Jos tämä ennakoi yhteistyön suuntaa, niin kuoppaiseksi tie muuttuu. Ei näitä eteläpohjalaisten tilojen huolia ja murheita täällä lueta. Omissa on täysi tekeminen.

Maakuntalehden sisin eli sen pääasiallinen sisältö pitää olla elävää ja täältä omalta levikkialueelta. Kokosivun kuvat ja lisääntyvät lainatut jutut antavat lukijalle mielikuvan, että toimittajia kunnon lehden tekemiseen ei ole tarpeeksi.

Lehtitalossa on menossa parasta aikaa yt-neuvottelut. Toivon että tämä näkökohta otetaan huomioon. Väärästä päästä ei kannata säästää. Ei sellaista lehteä lueta saatikka tilata jolla ei ole ilmettä eikä sielua.

Yksi kommentti artikkeliin ”TERVEISIÄ OMALLE LEHDELLE”

  1. Ihmettelinpä minäkin tätä ja semminkin kun liitteessä ei ollut mitään sellaista joka olisi keskipohjalaista kiinnostanut. Jaan myös huolesi tuosta juttujen lainauksesta. Osallistuin Keparin lukijapaneeliin ja sieltä on kaksi kertaa tullut pyyntö käydä kommentoimassa palvelussa lehden osiota. Molemmilla kerroilla on pyydetty kommentoida sivua jossa on Pohjalaisen graafikon kuvituskuva ja ilmeisesti Ilkan tuottama juttu. Missä hitossa on keparin omat vastaavanlaiset jutut vai julkaistaanko ne sitten vastavuoroisesti Ilkassa tahi Pohjalaisessa ? Ilkkaa jonkin verran koko ikäni lukeneena täytyy todeta, että en ole koskaan jaksanut perehtyä sivun sisältöön jossa komeilee koko sivun täyttävä graafinen kuvituskuva. Elävä valokuva kertoo enemmän ja keparissa on varmasti riittävän osaavat valokuvaajat sellaiseen hommaan sekä riittävän tasokkaat painokoneet painamaan ne.

Kommentointi on suljettu.