NIINISTÖN LÄHTÖKOHDAT OVAT HYVÄT

Sauli Niinistö lupaa, että hänestä tulee omistautuva presidentti. Ensimmäisessä tiedotustilaisuudessaan Niinistö korosti myös suomalaisten yhteenkuuluvuutta ja varoitti, ettei Suomi saisi jakautua enää enempää.

Näin kertoi vastavalittu presidentti Sauli Niinistö ensimmäisessä tiedotustilaisuudessaan.

Valintansa jälkeisessä kiitospuheessaan presidentti Niinistö esiintyi ennemmin demokraattina kuin kokoomuslaisena konservaativina. 

Nämä ovat hyviä ennusmerkkeja. Jos uusi presidentti on sanojensa takana, niin hänellä on mahdollisuudet eheyttää yhteiskuntaamme.

Kehäkolmosen ja maakuntien välistä kuilua ei voi enää jyrkentää. Tässä on yksi kansallinen tehtävä.  Vastakkain asettelun jatkuminen etelän ja pohjoisen välillä  rapauttaa yhteiskuntaamme. Se ei ole kenenkään etu.