KUNTAUUDISTUS KESKI-POHJANMAALLA

Seitsemän kokkolalaista kunnallispoliitikkoa kirjoitti ansiokkaan mielipiteen (KP5.2) miten keskipohjalaiskuntia pitäisi tulevassa hallituksen ohjelmassa olevassa kuntauudistusprosessissa kohdella. He esittävät selvän mielipiteen siitä, miten kuntakartta maakunnassamme pitäisi piirtää.

Tässä kirjoituksessa ei ollut mukana yhtään keskustalaista kunnallismiestä eikä naista. Valitettavasti paikalliset keskustalaiset toimivat salaseuroissa eikä heidän ajatuksistaan mitään tiedä. 

Meidän miesten aika menee palkkioiden ja arvonimien metsästykseen. Oma ura on tärkeämpi kuin yhteinen etu. Muutamilla on tavoitteena saada itselleen  mahdollisimman monta postia. Tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus ei kuulu näiden ahneiden asialistalle.

Aloitteita ja uusia avauksia tältä keskustan rintamalohkolta on turha odottaa.  Aloitteellisuus ja aseet on annettu muiden käsiin.

Ei tämä hyvältä näytä!