JÄITÄ HATTUUN

Käydyistä eduskuntavaaleista on kirjoitettu jo niin paljon, ettei niihin uutta näkökulmaa ole esittää. Demokraattisen valtion (kuten Suomi) vaalin tulos on aina oikea. Sitä ei tarvitse epäillä vilpilliseksi tai muuten puliveivatuksi. Tarkistuslaskennan jälkeen se on totisinta totta ja siitä kaikkien matka jatkuu. 

Keskustalaisten pitää nyt panna jäitä hattuun. Lyhytnäköisiä äkkinäisiä ratkaisuja ei pidä tehdä. Nyt pitää antaa vaalien voittajille työrauha ja katsoa mihin järjestykseen palikat valtakunnassa ladotaan.

Johtopäätösten ja ratkaisujen aika on myöhemmin. Vaalien jälkeinen poliittinen tilanne on haasteellinen. Vielä ei ole varmaa edes tulevan pääministerin nimi.

Yksi kommentti artikkeliin ”JÄITÄ HATTUUN”

  1. kylä kävi kylmät keskustalle ja kansanmusiikille eikä spursillakaan mene hyvin, tasyrit eivät riitä, mutta ookoopeeoo senkun porskuttaa

Kommentointi on suljettu.