PARASKIN SANOJA

Jokaisella on muistissa entisen pääministeri Paavo Lipposen tapa toimia. Hän on upottanut kovanaamaisuudellaan niin puoluetoverinsa Arja Alhon kuin entisen pääministeri Anneli Jäättenmäen. Taktiikka on ollut yksinkertainen. Lipposen aseet ovat kovuus ja peräänantamattomuus sekä täysi piittaamattomuus miten vastustajan käy.

Nyt Lipponen on Wikileaksin mukaan vuotanut presidenttien Halosen ja Putinin välisiä keskusteluja jenkeille. Saa nähdä nouseeko Halosella tästä vuodosta maitohapot. Veikkaan ettei nouse. Halonen on kuitenkin niin tiukasti sosialidemokraattien kanssa naimisissa ettei hän tästä provosoidu.  

Lipponen vastasi medialle ylimielisen tuntuisesti so what? Mitä sitten?  Mielenkiinnolla odotan, miten presidentti Halonen asiaa kommentoi.

Irak-gate on ollut ja mennyt mutta kyllä tämä Lipposen häikäilemättömyys tuo vielä siihenkin asiaan uutta näkökulmaa. Millä lihaksilla tämä Lipponen oikein Jäättenmäkeä syytteli?