KOKOOMUSLAISTEN MÖLÄYTYKSET JATKUVAT

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen vähättelevät lausunnot Venäjän suurvalta-asemasta ja kansantaloudesta menevät samaan sarjaan kuin hänen aateveljensä puolustusministeri Jyri Häkämiehen taannoiset Venäjä-lausunnot Ameriikan matkallaan.

Mitä tällaisilla puolivillaisilla lausunnoilla sitten voitetaan? Ei mitään. Kokoomuksen avainministerit Katainen, Häkämies sekä ulkoministeri Stubb toimivat kuin keskenkasvuiset nulikat. Malliin, uskalsinpas sanoa ja sitten ollaan rohkeasti rinta rottingilla.

Juuri televisiossa nähty Kataisen haastattelu vain vahvisti hänen ylimielistä suhtautumistaan itäiseen naapuriin. Venäjän kauppaa käyvät tuskin taputtavat käsiään tälle kokoomuslaiselle  tavalle arvioida suurta naapuriamme.   

Jos kokoomus joskus saa tavoittelemansa ulkopoliittisen värisuoran, niin se on selkeä uhkakuva. Uholla ja typerillä lausunnoilla ei maamme ulkoisia suhteita paranneta.

Yksi kommentti artikkeliin ”KOKOOMUSLAISTEN MÖLÄYTYKSET JATKUVAT”

  1. Hyvä Tapani, terävä havainto pintapolitikoinnista. Ei sieltä kokoomuksen riveistä ole sitten Paasikiven päivien tullut maantieteen ja matematiikan oivaltajia. Pintaliitoa ja liituraitaa, mutta ah niin kaunista ja somaa.

Kommentointi on suljettu.