ETELÄN SUUNTA EI VIE EU-TUKEJA

Pitäisi jo vähitellen lopettaa väärän ja valheellisen tiedon jakaminen. Pitkään on ollut jo tiedossa, että EU:n aluejako ja kansallisen hallinnon uudistaminen ovat täysin eri asioita.

Tämän totuuden väänsi rautalangasta viimeksi Keskipohjanmaa-lehdessa 1.7.2010 työ-ja elinkeinoministeriön keskustalainen aluekehitysjohtaja Jussi Yli-Lahti. Johtaja Yli-Lahden sanoma oli selvää tekstia. Tämän pitäisi jo hitaammankin ymmärtää.

Arvoisat maakuntapoliitikot antakaa keskipohjalaisille oikeata tietoa. Etelän suunta ei vie meiltä EU-tukeja.

Yksi kommentti artikkeliin ”ETELÄN SUUNTA EI VIE EU-TUKEJA”

  1. Kirjoittaja voisi välillä ottaa laput pois silmiltä ja katsella ympärilleen. Ei ole onni eikä autuus olla Vaasan ja Seinäjoen kanssa samassa veneessä. Etelän kannattajat voisivat myös kertoa aivan rehellisesti senkin mitä työpaikkoja ja virastopalveluita Kokkola eteläisessä suunnassa saavat ja voidaanko taata se ettei Seinäjoki ja Vaasa vie kaikkea.

    Lisäksi minua kiinnostaa tietää kuinka moni tästä asiasta eniten meteliä pitävistä henkilöistä on ylipäätään asioinut tässä asiassa kyseessä olevien virastojen kanssa. Entäs miten on tarve tulevaisuudessa ?
    Hiljaista kuulosti olevan. Eiköhän sitten noudateta maakuntahallituksen tekemää demokraattista päätöstä ja palata päiväjärjestykseen takaisin.

    Vai onko tosiaan niin, että Kokkolan kaupunki edustaa nykyään koko maakunnan mielipidettä ja saa päättää kaikesta sekä kävellä maakuntahallituksen ylitse itkuvirsien säestämänä. Näihinkin asioihin kaipaisin kommenttia. Kokkolan yhteistyö muun maakunnan kanssa ei oikein tunnu sujuvan ja yhteisiä hankkeita olisi kehitettävissä vaikka millä mitalla, mutta se kun ei kiinnosta niin olkoon.

Kommentointi on suljettu.