TAPAUS MARJA TIURA

Kohusta kohuun kulkeva tamperelainen kansanedustaja Marja Tiura on joutumassa puolueensa kokoomuksen kanssa ilmiriitaan. Muutoinkin Tiuran uskottavuus on koetuksella.

On kuitenkin syytä muistaa, että Marja Tiura sai viime eduskuntavaaleissa yli 17.000 ääntä. Hän oli Pirkanmaan ääniharava ja koko maassa hän sai neljänneksi eniten ääniä. Naisehdokkaista hän oli valtakunnan äänikuningatar.

Lisäksi on syytä huomioida, että Tampereen seutu on viime aikoina jäänyt poliittisella kartalla katvealueeksi. Ainoastaan Kimmo Sasi oli aikoinaan Lipposen hallituksissa ministerinä.

Pirkanmaan vaalipiiri ajoi Tiuraa perustellusti hyviin asemiin ja hänellä oli siten kovat paineet poliittisen uskottavuutensa takia päästä ministeriksi. Mutta Tiuralle kävi pian selväksi, että kokoomuslaista ministeriä hänestä ei tule.

Ei siinä ollut mitään väärää eikä sopimatonta, että Tiura pyrki vaalimenestyjänä tosissaan kokoomuksen ministeriksi. Siihen hänellä oli kaikki oikeudet ja valtuudet.

Loikkauspyrkimykset olivat sitten jo epätoivoisen ja oman puolueensa väärin kohdellun poliitikon äärimmäisiä keinoja

Yksi kommentti artikkeliin ”TAPAUS MARJA TIURA”

  1. Eräs edustaja Iisalmesta taisi kerran kysellä”missä on pihvi”, tässä on vain astian maku enään jäljellä. No onhan siinä sentään ”sopulilaumalle” muutamaksi viikoksi hengen ravintoa näin ankeana aikana, ja taitaa olla huonohampaisille sopivampaa pureskeltavaa kuin uunikuiva tuppeensahattu puutavara.

Kommentointi on suljettu.