MAAKUNTAVIESTI TAAS ASIALISTALLA

Huomenaamulla klo 9.00 kokoontuu Kälviällä maakuntaviestin järjestelytoimikunta päättämään siitä, että hiihdetäänkö viesti ensi sunnuntaina 31.1.2010.

Toivottavasti tulevan sunnuntain sääennusteet pitävät paikkansa ja viesti voidaan viedä läpi toisella yrittämällä. Tällä hetkellä sekä ilmatieteenlaitoksen että Forecan ennustetut pakkaslukemat ovat viestipäivälle noin 10 asteen seutuvilla.

Jos huomenna sää on vielä 20 miinusasteen paikkeillä, niin meitä kälviäläisiä viestin järjestäjiä ei kannata kadehtia. Päätöksenteko tulee olemaan silloin tosi kinkkinen.

Pidetään joukolla peukkuja, jotta hiihtopäätös ensi sunnuntaille voidaan huomenaamulla tehdä.

Ps: Järjestelytoimikunta päätti yksimielisesti sääennusteiden perusteella, että sunnuntaina 31.1.2010 hiihdetään. Jos tarvitaan muita päätöksiä, niin ne tehdään sunnuntaiaamuna. Toivottavasti säätila on silloin hiihtokelpoinen.