ONNISTUNUT URHEILUJUHLA

Maakuntaviesti on hiihdetty. Mielestäni kisat onnistuivat erinomaisesti. Ladut olivat huippukunnossa ja sääkin  oli toisella yrittämällä maakunnan hiihtojuhlalle suotuisa.

Yritin katsella kisajärjestelyjen toteutumista tarkalla silmällä, kuunnella kommentteja ja puhutella kisavieraita. Sain sen käsityksen, että yleisö oli tyytyväistä.

Tämänvuotinen maakuntaviesti osoitti myös, että viesti voidaan läpiviedä onnistuneesti keskellä kylää. Lähtö onnistui urheilukentältämme hyvin ja 50 joukkuetta pääsi haavereitta maastoon.

Hiihdetty viesti näytti jälleen kerran talkooperinteen voiman ja tehon. Arviolta 350 talkoolaista oli töissä innolla ja he kaikki hoitivat nurkumatta oman tonttinsa. Monet heistä olivat antaneet jo kuukausien ajan ennen viestipäivää työpanoksensa yhteiselle päämäärälle. Tämä oli kälviäläisiltä vahva näyttö.

Pääyhteiskumppaniemme Halpa-Hallin, Kokkolan kaupungin, Bolidenin, Kokkolan Osuuspankin, Best-Hallin, rakennusliike Forströmin, Korpelan Voiman ja Keskipohjanmaan tuki oli vahva selkänoja kisojen läpiviennille. Maakuntaviestiämme tukivat edellämainittujen lisäksi lukuisa joukko alueemme yrityksiä. Kaikille tukijoille lämpimät kiitokset.  

Hyvä kuulutus ja luotettava tulospalvelu ovat tärkeitä elementtejä urheilutapahtuman onnistumista mitattaessa. Mielestäni nämä kummatkin toimivat hyvin.

Kälviäläiset voivat huoahtaa helpotuksesta. Homma on hoidettu. Ensi talven Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin järjestelyistä vastaavat pyhäjärviset. Onnea heille.