HARRASTUKSET PITÄVÄT VIREÄNÄ

Olen sitä mieltä, että ihmisen pitää olla kiinnostunut jopa uteliaan kiinnostunut maailman menosta. On surullista tavata sellaisia ihmisiä, jotka eivät nouse eivätkä laske mistään asiasta. Välinpitämättömyys yleisluonteenpiirteenä on masentavaa ja tekee ihmisestä vaikeasti lähestyttävän.

Onko se sitten hyvä, jos on kiinnostunut vähän kaikesta? Itse en voisi olla seuraamatta esimerkiksi urheilua ja politiikkaa. Minulle Keskusta ja Tottenham ovat tosi tärkeitä. Seuraan niiden edesottamuksia päivittäin.

Jos keskustan politiikassa jokin ei miellytä, niin kyllä minulta lähtee sähköpostia kohtuullisen herkästi. Kun Tottenham häviää, niin harmittaa vietävästi. Tällaiset kiinnostuksen kohteet tuntuvat toisista varmaan toisarvoisilta. Sekin on sallittua. Meitä on niin moneen sarjaan.

Ja kyllä vaikeat sanaristikot, piilosanat ja tietokilpailukysymykset pitävät pikku kolotukset loitolla. Eikä ole hullumpaa pelata pidroa hyvässä seurassa ja onnistuu sen peluu kätevästi myös netissä. Pikku vaivoja ei muista mielenkiintoisten harrastusten parissa edes kaivata.