PÄÄMINISTERIN JA KESKUSTAN IMAGO

”Pääministeri Matti Vanhasella on suomalaisista kärkipoliitikoista huonoin imago. Keskustan imago oli vielä puheenjohtajaansa kehnompi. Puolueiden sarjassa keskusta oli ylivoimaisesti heikoin 63 prosentin ääniosuudella. Kyselyyn vastasi viime viikon lopuilla 1830 markkinointiviestinnän ammattilaista.” Vaatimattomasti pärjäsivät myös presidentti Tarja Halonen ja oppositiojohtaja Jutta Urpilainen.

Pääministerin ja keskustan heikot tulokset eivät yllätä ketään. Kuukausitolkulla päivästä toiseen ovat mediamyllyt jauhaneet keskustan vaalirahoitusten perään. Etelän media on tehnyt kaikkensa osoittaakseen, että pääministeri ja keskusta  ovat ne todelliset syntisäkit. Kun tämä ei vielä riittänyt, niin nyt tongitaan puolueen puheenjohtajan 13 vuotta vanhoja lautakasoja.

Vaan eipä ole myllytys oikein purrut tähän katajaiseen kansaan. Keskustan kannatus on viimeisten mielipidetiedustelujen mukaan nousussa. Keskustalaiset ovat ryhmittyneet vastarintaan ja haluavat osoittaa, että ei heitä näin vain nujerreta.

Arvoisa etelän media! Keskusta ei heitä pyyhettä kehään. Työ suomalaisten hyväksi jatkuu. 

”Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.”