KESKUSTA YLLÄTTI MYÖNTEISESTI

Melkein Lapin Kansan päätoimittajaksi päässyt toimittaja Johanna Korhonen on viimeisin nimi Keskustan ehdokkaaksi Euroopan parlamentin vaaleihin.

Se oli hyvä uutinen. Keskustaa jotkut pitävät patavanhoillisena ja suvaitsemattomana  puolueena. Se on virheellinen käsitys. Keskustalle ovat tasa-arvo, ihmisoikeudet ja sananvapaus tärkeitä asioita eivät pelkästään symboleita.

On hienoa, että Keskustan majatalosta löytyi tilaa toimittaja Johanna Korhoselle. Ei meitä kaikkia voi pakata yhteen muottiin. Minäkin suuntaudun erilailla kuin enemmistö keskustalaisista eli pidän Kokkolan kannalta katsottuna etelää parempana vaihtoehtona kuin pohjoista. 

Keskustassa täytyy olla tilaa erilaisille mielipiteille. Eurovaaliehdokas Johanna Korhonen on rohkea ja kielitaitoinen. Hän ei jää varmastikaan pelkäksi seinän koristukseksi.

Hyvä Keskusta. 

Yksi kommentti artikkeliin ”KESKUSTA YLLÄTTI MYÖNTEISESTI”

  1. Keskusta astui Korhosen myötä kyllä pari piirua liberaalimpaan suuntaan. Korhosen myötä saadaan varmasti naisehdokkaiden kaartiimme piristävä ja osaava vaikutus, sillä valovoimaisia naisehdokkaita ei kepun listalla montaa ole.

Kommentointi on suljettu.