LEPÄSTÄ TEHTYJÄ

ovat ne kansanedustajat, jotka istuvat yritysten hallintoneuvostoissa ja valittavat julkisuuteen ettei heillä ole avaimia vaikuttaa. Viimeksi Fortumin hallintoneuvoston puheenjohtaja Markku Laukkanen tilitti asemansa heikkoutta.

En ymmärrä tätä ruinaamista. Kansanedustajat muodostavat eduskunnan, joka on ylimmäinen lainlaatija Suomessa. Arvoisat kansanedustajat laatikaa sellaiset toimintamuodot, että pystytte asioihin puuttumaan, jos on tarvis.

Jos teillä ei ole voimaa puuttua räikeisiin epäkohtiin kuten Fortumin luottonsa menettäneen toimitusjohtaja Liliuksen tapauksessa, niin kansa ottaa asiat omiin käsiinsä. He pystyivät siirtämään ahneuden keulakuvaksi nousseen toimitusjohtajan sivuun.

  

Yksi kommentti artikkeliin ”LEPÄSTÄ TEHTYJÄ”

  1. Nyt osui ”hiljaa hiihtäjän”kommentti aivan oikeaan ”sääreen”. Pihilajasta ne pitäis kansanedustan aihiot tehdä ja istumista kieltää kaikenlaiset selkänojat, ettei tarttis kaiken aikaa nojailla jos johonkin suuntaan. Suutarin jakkarat kunniaan, siinä on omillansa pysyttävä tai kellahtaa kanveesiin.

Kommentointi on suljettu.