ENGLANNIN VALIOLIIGASSA JÄNNITYS TIIVISTYY

Maailman seuratuin ja kovatasoisin jalkapallosarja on nyt kauden puolivälissä. Kärjessä on huipputasaista. Man U, Chelsea ja Liverpool taistelevat mestaruudesta. Tällä hetkellä löisin roponi Man U puolesta. Vaikka heidän ehkä tärkein palaajansa Wayne Rooney on tällä hetkellä loukkaantuneena, niin ei sekään näytä tahtia haittaavan. Voittoja tulee sekä kotona että vieraissa.

Liverpool on putoamassa yllättävillä tasapeleillään Man U:n kyydistä ja se saa pitkälle syyttää omaa manageriaan Rafael Beniteziä, joka pyörittää omaa rotaatiotaan ihmeellisesti. Esimerkiksi Sami Hyypiä on ollut pelaamissaan otteluissa puolustuksensa ehdoton lukko. Mutta Benitez istuttaa tiukoissa kärkiotteluissa Samia penkillä. 

Putoamistaistelussa on vielä kymmenkunta joukkuetta. Vakavimmassa tilanteessa ovat WBA ja Stoke. Ilokseni Tottenham on nousemassa putoajien paikalta turvalliseen keskikastiin. Viimeisin liigaottelu Stokea vastaan antoi jo toivoa paremmasta. Lisäksi tämän kuun siirtoikkunan auki ollessa Tottenham on vahvistunut jokaiselta osa-alueeltaan. 

Valioliigan ystäville tulee jännittävä kevät.