HUOMENNA SUOMALAISTEN PÄIVÄ

Pekingin olympialaiset ovat hallinneet monen elämää viime päivät. Kisat ovat menneet suomalaisilta odotettua paremmin. Tuomisina on tähän asti kolme mitalia, yksi kutakin laatua.

Huomenna lauantaina on kuitenkin suomalaisten eniten odottama kisapäivä. Silloin astuvat areenalle miesten keihään finaalin osanottajat. Kaikki kolme suomalaista selvittivät tiensä loppukilpailuun. Odotukset ovat korkealla. Kummallakin Terolla ovat edellytykset onnistuessaan aina voittoon asti. Eikä Toholammin Teemukaan ole vailla mahdollisuuksia.

Suomalaiset siirtyvät suurin katsojamäärin televisoiden ääreen jännittämään Pitkämäen, Järvenpään ja Wirkkalan suorituksia. Keihäs on aikojen saatossa ollut suomalaisille antoisa urheilulaji. Meillä on siinä kunniakkaat perinteet. Sillä on merkitystä. 

Pidetään pojille kansanurhokkaille peukkuja pystyssä.