JUOKSUN RIEMUA

Viime lauantaina järjestettiin Kälviän Ruotsalossa Keski-Pohjanmaan maastojuoksun piirinmestaruuskilpailut. Kilpailukeskuksena toimi kylän koulu. Kilpailurata oli koulun välittömässä läheisyydessä. Puitteet oli tehty erinomaisiksi.

Kilpailut vietiin läpi aurinkoisessa säässä. Järjestelyt onnistuivat perinteiseen kälviäläiseen tapaan onnistuneesti. Aikataulussa pysyttiin ja tulokset saatiin nopeasti.

Kuuluttajina toimivat kiitettävällä ammattitaidolla kuulut urheilumiehet Timo-Jaakko Virkkala ja Jouni Kykyri. Mukaansa tempaavaa, asiantuntevaa ja innostavaa kuulutusta.

Juoksun riemua nähtiin vaativalla radalla. Nuorten sarjoissa oli runsaasti osanottajia. Niissä käytiin todellista taistelua palkintosijoista. Kälviäläisittäin on mukava todeta, että juoksuharrastus on tällä hetkellä runsasta ja innostunutta. Siitä oli jo osoituksena vappuna Kaustisella juostu Keski-Pohjanmaan maantieviesti, jossa Tarmo otti kaksoisvoiton.

Kälviällä on Juho Pirkolan, Petri Kykyrin ja Jorma Hietalan vanavedessä  monta lupaavaa juoksijanalkua kasvamassa ja kehittymässä. Kaikesta päätellen on tulossa hyvä ja tuloksekas juoksukesä. Ensi viikonlopun SM-maastoista Vammalasta on taas lupa odotella hyviä tuloksia juoksijoiltamme.