VALOON PÄIN

Keskusta on tuomittu julkisuudessa moniäänisesti romahtamaan tulevissa kuntavaaleissa. Kuitenkin näyttää siltä, että keskusta on onnistunut ehdokashankinnassaan hyvin. Keskustalla näyttäisi tähän mennessä olevan ehdokkaita enemmän kuin kilpakumppaneilla.
Auringonlaskun puolueeksi jälleen kerran tuomittu puolue on osoittanut, kuinka sitkeää tekoa se on. Samaa sitkeyttä tarvitaan lähikuukausina – ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Uskon että sitä suomalaista sitkeyttä meistä keskustalaisista jälleen kerran tosipaikan tullen löytyy.
Jos keskusta onnistuu altavastaajan asemasta ja etukäteen häviämään tuomittuna menestymään kuntavaaleissa, se tekisi erittäin hyvää puolueen kolhitulle itseluottamukselle. Ehdokasmäärän nostaminen lähelle viime vaalien määrään tekisi tavoitteesta entistä realistisemman.
Kevään kirkastuessa puolueemme tilanne näyttää myös paranevan. Eteenpäin on suuntamme.
Tapani Hankaniemi