TIENPITOA VÄLILLÄ KÄLVIÄ – ULLAVA

Osa 1

Moitin jokunen aika sitten tämän lehden palstoilla tienkunnostusta välillä Kleemola – Välikylä. Tie oli huonosti korjattu. Se oli suorastaan pilattu. Työn oli tehnyt Destia ja sen oli tilannut Ely.

Destian tiedotusosastolta sain samassa lehdessä tosi ylimielisen vastauksen. Destia oli omien sanojensa mukaan korjannut tien prikulleen kuten tilaaja eli Ely oli halunnut. Jos näin on, niin tilaajalle pitäisi nostaa punainen kortti. Siis Destia tekee ja Ely tilaa. Mutta työn laatua ei valvo kukaan. Elyn ei pitäisi maksaa noin huonolaatuisesta työstä.

Osa 2

Äskettäin on korjattu myös tieosuus Välikylä-Ullava. Tämän välin korjaukset on tehty hyvin ja asiallisesti. Tämän tieosuuden parantajille niin tekijöille kuin tilaajillekin on syytä osoittaa kiitokset.

En tiedä olivatko samat tahot asialla tällä osuudella? Jos olivat, niin toivoa on, että teitämme korjataan jatkossa asiallisesti.