KOVAN TASON PORUKKA STADIONHANKETTA SELVITTÄMÄÄN

Olin katsomassa KPV-Honka ottelua parisen viikkoa sitten. Keskuskentällä pelattu ykkösliigan ottelu päättyi ansaitusti 3-0 kotivoittoon. KPV:llä on tällä hetkellä hyvä joukkue. Jos se pelaa nähdyllä tasolla loppukauden, niin vihreitten nousu maamme pääsarjaan on tosiasia.

Keskuskentän nykyinen taso ei riitä veikkausliigan vaatimuksiin. Mielestäni on kaksi mahdollisuutta edetä. Nykyisen keskuskentän päätyihin rakennetaan katsomot ja kunnon valaistukset sekä muutenkin kohennetaan sen tasoa. Tai sitten rakennetaan urheilupuistoon uusi jalkapallostadion.

Matkan varrella useammastakin suusta on tullut ajatus siitä, että nykyinen keskuskenttä kaavoitetaan kerrostaloalueeksi. Näin saataisiin kipeästi tarvittavaa tuohta uuden kentän rakentamiseen urheilupuistoon. Tämä esitys ei ole uusi mutta nyt se pitää tositarkoituksella nostaa pöydälle.

Nyt on korkea aika ryhtyä asiaa valmistelemaan. Pitäisi koota kovan tason porukka stadionhanketta selvittämään. Jonkun pitäisi nyt viheltää pilliin aloituksen merkiksi.

Kokkolalaiset jalkapalloseurat tekevät uskomattoman hyvää juniorityötä. Mukana on satoja innokkaita jalkapallotyttöjä ja poikia. Kansainvälinen Kokkola cup on Suomen suurimpia jalkapalloturnauksia.

Tapani Hankaniemi

jalkapallon ystävä