PERUSASIOITA PITÄISI KERRATA

Suomi on ajautunut lännen käsikassaraksi.  Euroopan Unionin Venäjä-pakotteet kohdistuvat meille erittäin vahingollisesti. Muut EU-maat pääsevät kuin koira veräjästä. Ne käyttivät suomalaisten sinisilmäisyyttä hyväkseen. Me teemme melkein mitä vaan kun saamme kuulua läntiseen arvoyhteisöön.

Me maksamme kreikkalaisten velkoja. Kreikka tuo tarustojen ihmemaa ja miljoonien turistien kohdemaa tarvitsee suomalaisia velkojensa maksamiseen. Täällä isämme ja äitimme ovat raivaamillaan pelloilla kivikkojen ja kantojen välissä tehneet valtavasti työtä ja luoneet meille perustan nykyiselle elintasolle. Nyt olemme savettamassa euron kanssa suomalaista hyvinvointia.

Se oli kallis karkki minkä demari Paavo Lipponen sai saksalaisilta. Lipponen vei meidät euroon ohi kansan mielipiteen. Siellä nyt olemme läntisen arvoyhteisön ytimessä. Kivulias on Suomen talouden kuntoon saattaminen, siitä pitää yhteisvaluutta euro huolen. Lisäksi työmarkkinajohtaja Lauri Lyly huolehtii siitä, että hänen komennossaan oleva lakkoase toimii. Ei ole ihme että yritykset pakenevat maasta.

Suomea ajetaan Nato-maaksi askel askeleelta. Se tästä vielä puuttuu. Natoon kuuluminen tietää sitä, että meistä tulisi eturintama. Tähän Baltian maatkin olisivat tyytyväisiä ja Ruotsillekin se sopisi.  Pitäisi muistaa , että viime sodassa Suomi taisteli ja saavutti itsenäisyyden kun taas Virossa nostettiin kädet ylös.

Meidän ei pitäisi sitoa kohtaloamme muiden maiden näennäiseen tukeen. En usko että eurooppalaiset ystävämme lähtevät tänne itseänsä tapattamaan. Edelleenkin puolustusdoktriiniksi riittäisi paksulla fontilla kirjaus, ettei Suomi salli vieraita joukkoja omalla alueellaan. Me puolustamme itse maatamme.

Puolueettomuudesta kannattaisi pitää kiinni. Mutta näyttää nykypäättäjiltä perusasiat unohtuneen. On tyhmyyttä ruveta Venäjän kanssa nokkapokasille.