MINKÄS PAAVO SILLE VOI

, että on liki aina oikeassa. Väyrysen slogan yön yli nukkumisestakin on totta. Joskus kannattaa nukkua toisenkin yön yli. Kyllä mokaamaan ehtii. Tärkeitä päätöksiä ei pidä tehdä tunnekuohujen vallitessa. Paitsi rakkaudessa, jos siinäkään.

Tohtori Väyrynen on siinäkin oikeassa etteivät nämä hallituksen kaavailemat viennin edistämistoimenpiteet riitä mihinkään. Hallitus tekee parhaansa ja siitä sille tunnustusta. Mutta ammattiyhdistysten ammattijarruttajat tekevät hallituksen uudistukset vaikeiksi.

Nyt tämä lännen eurojuna vie meidät velkavankeuteen ja surkeuteen. Ei me nousta vaikka kuinka höylätään, fiilataan ja miinusmerkkiä vedetään liki jokaiseen asiaan.

Nyt tarvitaan rohkeampia vetoja. Markka takaisin ensin rinnakkaisvaluutaksi ja sen avulla lisää kierroksia talouteen. Pelkällä jarruttamisella ei ralleja voiteta.