PUKITAR KAALIMAAN VARTIJANA

Kehitysministeri Heidi Hautala luonnehti Iltalehden tekemää paljastusta hänen nykyisen miesystävänsä kanssa riitautuneen remonttiurakoitsijan kostoksi.

Hautalan selitys on uskomaton, sillä pimeän työsuorituksen paljastamisen motiivi ei millään tavalla tee oikeutetuksi sitä, että hän itse on teettänyt pimeitä töitä.

Kokeneena poliitikkona Hautalan on täytynyt olla täysin tietoinen siitä, että pimeää oviremonttia teettäessään hän on kantamassa kortta kekoon Suomen mittavaan harmaaseen talouteen.

Hautala on tehnyt vakavan karhunpalveluksen harmaan talouden torjunnalle, sillä hän on hallituksen harmaan talouden ministerityöryhmän jäsen. Miksi kansan pitäisi suhtautua vakavasti harmaan talouden torjuntaan, jos huippupoliitikko surutta maksaa työsuorituksista pimeästi?

Hautalan olisi syytä tehdä johtopäätökset tapahtuneesta. Luottamus on mennyt.

2 kommenttia artikkeliin ”PUKITAR KAALIMAAN VARTIJANA”

 1. OLIKO TAPANI NÄIN ?
  Sain luetuksi alla olevaa, josta lainaan tähän Hautalan surkeuteen, jota en myöskään hyväksy, joskaan en ole pulmunen muutaman euron maksuissa.

  ”Urho Kekkosen ura ei myöskään kestä kriittistä tarkastelua. Hän toimi valkoisten teloittajana Haminan valleilla 17-vuotiaana koulupoikana. 19-vuotiaana hän oli Paavo Arhinmäen tapainen katuhuligaani, joka tervasi Uspenskin katedraalin Rauhankappelin, ja se jouduttiin purkamaan. Yliopiston venäläiset ja ruotsalaiset kyltit saivat myös Urhon tervasudista.

  Etsivän keskuspoliisin nuorena poliisina Kekkonen hankki tunnustuksia nyrkeillään, jotka hän suojasi käsineillä.

  Kekkonen katkaisi Suomen urheilusuhteet Ruotsiin, joka oli tehnyt Paavo Nurmesta ammattilaisen. Hän halusi jatkaa talvisotaa, kun Suomen valtionjohto oli valmis rauhaan.

  Jatkosodan aikana Kekkonen puolusti ensin innokkaasti Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon, mutta huomattuaan, että Saksa häviää sodan, käänsi takkinsa ja ryhtyi rauhanopportunistiksi. Kekkonen lupaisi KGB:n upseerille Tukholmassa, että hän panee sotasyylliset linnaan sodan jälkeen – kuten tekikin.

  Presidentti Risto Ryti antoi ottaa Kekkoselta passin pois maanpetoksellisen toiminnan vuoksi. Tätä ja monia muitakaan tietoja ei mainita Kekkos-kirjallisuudessa.

  Paasikivi-seura ja Urho Kekkosen perinneyhdistys ovat keskittyneet palvomaan esikuviaan ja unohtaneet kaikki kiusalliset tiedot heidän elämästään. Niin moni ihminen on ollut rähmällään Suomen historian vääristelyssä jo Kekkosen valta-aikaan, joten heidän on vaikea tunnustaa oman menneisyytensä syntejä.

  Jos perehtyy Suomen menneisyyteen kouluhistorian ja hyväksytyn kirjallisuuden perusteella, saa melko väärän kuvan kaikesta. Koskahan koulukirjoissa kerrotaan edes se, että Suomenlinnaksi nimetty Sveaborg rakennettiin ranskalaisella kullalla Ruotsin hyökkäystukikohdaksi Venäjää vastaan?.”

 2. Valtiosääntöuudistus meni kiville. Viime hallitusneuvottelut sen osoittivat. Ei ole enää isäntää talossa. Ninnistö voisi sellainen olla mutta hänellä ei ole kättä pitempää. Jos nyt tulisivat uudet vaalit, voisi Suomi olla ilman hallitusta pitkään.

Kommentointi on suljettu.