PUOLUEITTEN VÄLINEN SOPIMUS

Puolueiden väliset neuvottelijat ovat sitoutuneet suosittelemaan seuraavaa neuvottelutulosta hyväksyttäväksi omien ryhmiensä päättäville elimille.

Valtuuston puheenjohtajuudet: puheenjohtaja SDP 2-vuotta, puheenjohtaja RKP 2-vuotta, varapuheenjohtaja 4- vuotta Keskusta, varapuhenjohtaja 2-vuotta RKP, varapuheenjohtaja 2-vuotta SDP

Kaupungin hallitus: Puheenjohtaja ja 2-jäsentä Keskusta, varapuheenjohtaja ja 1-jäsen, SDP, 2-jäsentä KOK, 1 jäsen RKP, 2.varapuheenjohtaja 2 vuotta ja jäsen 2 vuotta PerusS 2.varapuheenjohtaja 2 vuotta ja jäsen 2 vuotta KD, 1 jäsen 2-vuotta Vas 1 jäsen 2-vuotta Vihr.

Lautakuntien puheenjohtajuudet: sotelautakunta SDP, opetuslautakunta Keskusta, kaupunkirakennelautakunta KOK. Ryl RKP, tarkastuslautakunta SDP,liikuntalautakunta PerusS,kulttuuri ja nuorisolautakunta Vihr, maaseutulautakunta PerusS, ympäristöterveyslautakunta Keskusta satamajohtokunta KOK vesilaitosjohtokunta KD energiajohtokunta Keskusta, TyöPlusjohtokunta SDP

Nyt sitten seuraa henkilöitten istuttaminen noille paikoille. Toivottavasti se sujuu jouhevasti ja vaalin tulosta kunnioittaen.