MUKAVA KOKEMUS

Saabistillekin voi joskus käydä niin, että jää tien poskeen. Tällaista sattuu kyllä aniharvoin mutta minulle kävi näin eilispäivänä. Laturin remmi meni poikki ja matka katkesi ruotsinkieliselle Pohjanmaalle.

Mutta ruotsinkieliset ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Ei kestänyt kuin pienoinen hetki kun autoni oli lavetilla ja paikallisella korjaamolla. Sieltä sain auton käyttööni, millä pääsin kotiin nuolemaan haavojani.

Tänään korjaamolta soitettiin, että Saabini on täydessä iskussa. Kävin hakemassa uskollisen palvelijani kotiin.

En tiedä mennä moittimaan suomenkielisiäkään, mutta monesti kuulee, että ohiajavista autoista on nostettu kohteliaasti kättä. Se ei kyllä yhtään lämmitä vaikeuksissa olevaa.

Harvoin epäonni on miellyttävä kokemus. Eilinen matkan pysähtyminen oli sitä.