KESKUSTA PERUNAKUOPASSA?

Pelkään, että keskusta on joutumassa mieron tielle. Puheenjohtaja, virkaatekevä pääministeri Mari Kiviniemi on häipynyt kuvasta. Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen erosi uutta vaalien jälkeistä hallitusta muodostavan Jyrki Kataisen sopua etsivästä Portugali-ryhmästä.

Voi sanoa, että keskusta on piiloutunut perunakuoppaan. Sieltä samasta kuopasta tarkastelevat maailman menoa perussuomalaiset vaalien kummajaiset Helsingin Halla-aho ja Viitasaaren Hakkarainen.  

Keskusta mainosti puhuvansa asiaa. Ei asia kantaudu ihmisten ilmoille poterosta. Kyllä keskustalaisen poliittisen toiminnan uskottavuus on nyt katkolla. Vaikka  kuinka vaalitappio harmittaa, niin asiat pitää hoitaa myös oppositiosta käsin uskottavasti. Eivätkä asiat piiloutumalla parane eikä imago kirkastu.

Nyt keskusta on nollaamassa sen minkä puolesta se on viimeiset vuodet työtä tehnyt ja vastuuta kantanut. Miten perunakuopasta puolustetaan maatalous- ja aluetukia? Mitä keskusta viestittää tällä piiloutumisella vientiteollisuudellemme?

Arvoisa puoluejohto! Muistakaa miten on käynyt veljespuolueille Pohjolassa. Ne ovat hirttäytyneet omaan köyteensä. Nyt uhkaa suomalaista keskustaliikettä sama kohtalo.

Yksi kommentti artikkeliin ”KESKUSTA PERUNAKUOPASSA?”

  1. Allekirjoitan näkemyksesi. Ei taida olla korttimiehiä johtopiakoilla, kun heti käännetään kupit, vaikka ensimmäisessä jaossa tulikin huonot kortit. Valitulla linjalla uusia kortteja ei enää edes tarjota.

Kommentointi on suljettu.