RISTIKON TAKAA

Pian kulunut viikko on mennyt aika vakiintunutta latuaan. Muutama kokous ja lenkkeilyä. Mutta mahtuu siihen kilpailuakin. Viime maanantaina tuli ristikkoratkonnan SM-kilpailujen kolmas alkuerä. Se oli tosi haasteellinen tapaus.

SM 2011- tiimi Juha Hyvönen, Pekka Joutsi, Teemu Pallonen ja Erkki Vuokila olivat panneet parastaan. Alkuun pääsy tuotti minulle tosi suuria hankaluuksia. Pitävän otteen saaminen tästä juonikkaasta ristikosta oli tosi vaikeaa. Piti löytää yksi kohta, joka on varmasti oikein. No löytyihän se pitkän pohdinnan jälkeen.

Nyt lauantai-iltana ristikko on täytettynä ja huomenna se lähtee postiin. Täytyy sitä vielä vähän ihailla ja varmistaa, ettei ole huolimattomuusvirheitä.

Eilen tuli vielä Sanaseppojen ristikkolehti, jossa on myös kohtuullisen vaikeita piilosanatehtäviä. Tällaiset pohdinnat saavat vielä meikäläisenkin syttymään. Tämä harrastus kilpailee jopa jalkapallon kanssa.  

Paljon puhutaan ahaa elämyksistä eikä turhaan. Kun oikein välähtää, niin se tuntuu melkein munaskuissa.